Do I Know This Already Quiz

1. Which of the following best describes the main function of OSI Layer 1 protocols? Answer: B

2. Which of the following typically connects to a four-wire line provided by a telco? Answer: B

3. Which of the following typically connects to a V.35 or RS-232 end of a cable when cabling a leased line?

Answer: B

4. Which of the following functions of OSI Layer 2 is specified by the protocol standard for PPP, but is implemented with a Cisco proprietary header field for HDLC?

Answer: E

5. Which of the following WAN data link protocols on Cisco routers support multiple Layer 3 protocols by virtue of having some form of Protocol Type field?

6. On a point-to-point WAN link between two routers, what device(s) are considered to be the DTE devices?

Answer: A

7. Imagine that Router1 has three point-to-point serial links, one link each to three remote routers. Which of the following is true about the required HDLC addressing at Router1?

Answer: E

8. What is the name of the Frame Relay field used to identify Frame Relay Virtual Circuits? Answer: A

9. Which of the following is true about Frame Relay virtual circuits? Answer: B

10. Which of the following defines a SONET link speed around 155 Mbps? Answer: E

0 0

Post a comment