Do I Know This Already Quiz

1. Which of the following best describes the main function of OSI Layer 1 protocols? Answer: B

2. Which of the following are part of the functions of OSI Layer 2 protocols? Answer: A

3. Which of the following is true about Ethernet crossover cables? Answer: B

4. Which of the following are true about the format of Ethernet addresses? Answer: B, C, and E

5. Which of the following is true about the Ethernet FCS field? Answer: C

6. Which of the following fields can be used by Ethernet as a "type" field, to define the type of data held in the "data" portion of the Ethernet frame?

Answer: C and D

7. Which of the following are true about the CSMA/CD algorithm? Answer: B

8. Which of the following would be a collision domain? Answer: A

9. Which terms describe Ethernet addresses that can be used to communicate with more than one device at a time?

Answer: C and D

10. With autonegotiation on a 10/100 card, what characteristics are negotiated if the device on the other end does not perform negotiation at all?

Answer: C

0 0

Post a comment