Do I Know This Already Quiz

1. Which of the following statements describes part of the process of how a transparent bridge makes a decision to forward a frame destined to a unicast MAC address?

Answer: A

2. Which of the following statements describes part of the process of how a LAN switch makes a decision to forward a frame destined to a broadcast MAC address?

Answer: C

3. Which of the following statements best describes what a transparent bridge does with a frame destined to an unknown unicast address?

Answer: A

4. Which of the following comparisons is made by a switch when deciding whether a new MAC address should be added to its bridging table?

Answer: B

5. Which of the following internal switching methods can start forwarding a frame before the entire frame has been received?

Answer: C and D

6. Which of the following internal switching methods must wait to receive the entire frame before forwarding the frame?

Answer: E

7. Which of the following features is determined during autonegotiation between a 10/100 Ethernet card and a switch?

Answer: A and D

8. Which of the following devices would be in the same collision domain as PC1 below? Answer: A

9. Which of the following devices would be in the same broadcast domain as PC1 below? Answer: A, B, and C

10. A network currently has ten PCs, with five connected to hub1 and another five connected to hub2, with a cable between the two hubs. Fred wants to keep the PCs connected to their hubs but put a bridge between the two hubs. Barney wants to remove the hubs and connect all ten PCs to the same switch. Comparing Fred and Barney's solutions, which of the following is true?

11. Imagine a network with three switches, each with an Ethernet segment connecting it to the other two switches. Each switch has some PCs attached to it as well. Which of the following frames would cause loops if the Spanning Tree Protocol were not running?

Answer: A and C. Without STP, any frame that a switch would forward out all ports would loop for an indefinitely long period of time. Switches always forward broadcasts out all ports. Likewise, unicast frames to MAC addresses that are not in the MAC address table are flooded out all ports.

12. Which of the following interface states could a switch interface settle into after STP has completed building a spanning tree?

Answer: B and C

Was this article helpful?

0 0

Post a comment