Do I Know This Already Quiz

1. Which of the following protocols are examples of TCP/IP transport layer protocols? Answer: D and F

2. Which of the following protocols are examples of TCP/IP network interface layer protocols?

Answer: A and G

3. Which OSI layer defines the functions of logical network-wide addressing and routing?

Answer: C

4. Which OSI layer defines the standards for cabling and connectors? Answer: A

5. Which OSI layer defines the standards for data formats and encryption? Answer: F

6. Which of the following terms are not valid terms for the names of the seven OSI layers?

Answer: C and E

7. The process of HTTP asking TCP to send some data and make sure that it is received correctly is an example of what?

Answer: B

8. The process of TCP on one computer marking a segment as segment 1, and the receiving computer then acknowledging the receipt of segment 1, is an example of what?

Answer: B

9. The process of a web server adding a HTTP header to a web page, followed by adding a TCP header, then an IP header, and then data link header and trailer is an example of what?

Answer: A

10. Which of the following terms is used specifically to identify the entity that is created when encapsulating data inside data-link headers and trailers?

Answer: D

Was this article helpful?

0 0

Post a comment